Michelada

Oluen voi maustaa rohkeasti chilillä ja muilla mausteilla.

Ainekset

1 plo (0,33 l)
meksikolaista olutta
2
limetin puristettu mehu
½ tl
worcestershire-kastiketta
tippa tabascoa
pari myllyn pyöräytystä mustapippuria
pieni pala tuoretta chiliä hienonnettuna
ripaus suolaa
loraus tomaattimehua
jäitä
Koristeeksi reunalle:
limetin siivu
suolaa
chilijauhetta

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä chilijauhe ja suola laakealla lautasella.

    Koristele lasi ensin. Pyöräytä limesiivulla lasin reunat kosteiksi. Painele sen jälkeen kosteaa reunaa chili-suolaseoksessa niin, että sitä tarttuu lasin reunoihin.

    Sekoita lasin pohjalla limetinmehu, worcesterkastike, tabasco, tomaattimehu ja mausteet.

    Kaada päälle olutta ja lisää jäät.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää