Michelada

Oluen voi maustaa rohkeasti chilillä ja muilla mausteilla.

8.5.2015 12:12

Ainekset

  • 1 plo (0,33 l)

    meksikolaista olutta

  • 2

    limetin puristettu mehu

  • ½ tl

    worcestershire-kastiketta

  • tippa tabascoa

  • pari myllyn pyöräytystä mustapippuria

  • pieni pala tuoretta chiliä hienonnettuna

  • ripaus suolaa

  • loraus tomaattimehua

  • jäitä

  • Koristeeksi reunalle:

  • limetin siivu

  • suolaa

  • chilijauhetta

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä chilijauhe ja suola laakealla lautasella. Koristele lasi ensin. Pyöräytä limesiivulla lasin reunat kosteiksi. Painele sen jälkeen kosteaa reunaa chili-suolaseoksessa niin, että sitä tarttuu lasin reunoihin. Sekoita lasin pohjalla limetinmehu, worcesterkastike, tabasco, tomaattimehu ja mausteet. Kaada päälle olutta ja lisää jäät.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit