Yrttisilakat

Yrttitahnalla täytetyt, paneroidut silakkapihvit ovat herkullinen arkiruoka.
  • 30 min
  • 290 kcal / annos

Ainekset

800 g
silakkafileitä
Yrttitahna:
100 g
yrttituorejuustoa
1
nippu korianteria
1
nippu persiljaa
1 tl
suolaa
mustapippuria
1
sitruunan raastettu kuori ja loraus mehua
Leivitykseen:
2 dl
vehnäjauhoja
suolaa
2 tl
savupaprikajauhetta
3
kananmunaa
Paistamiseen:
voi-öljyseosta

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä yrttitahnan aineet ja pyöritä ne tahnaksi tehosekoittimessa.

    Levitä silakkafileiden sisäpinnalle täytettä ja paina kaksi fileetä yhteen.

    Laita munat syvälle lautaselle ja vatkaa rakenne kevyesti rikki.

    Sekoita toisella lautasella jauhot, jossa on mausteet mukana.

    Paina filee nopeasti jauhoihin molemmilta puolilta ja kasta sen jälkeen munaan ja vielä kerran jauhoihin.

    Paista runsaassa voi-öljy seoksessa. Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää