Reseptit
Yrttisilakat

Yrttisilakat
Yrttitahnalla täytetyt, paneroidut silakkapihvit ovat herkullinen arkiruoka.
- 30 min
- 290 kcal / annos
Ainekset
- 800 g
- silakkafileitä
- Yrttitahna:
- 100 g
- yrttituorejuustoa
- 1
- nippu korianteria
- 1
- nippu persiljaa
- 1 tl
- suolaa
- mustapippuria
- 1
- sitruunan raastettu kuori ja loraus mehua
- Leivitykseen:
- 2 dl
- vehnäjauhoja
- suolaa
- 2 tl
- savupaprikajauhetta
- 3
- kananmunaa
- Paistamiseen:
- voi-öljyseosta
Valmistusohjeet
- Yhdistä yrttitahnan aineet ja pyöritä ne tahnaksi tehosekoittimessa.
Levitä silakkafileiden sisäpinnalle täytettä ja paina kaksi fileetä yhteen.
Laita munat syvälle lautaselle ja vatkaa rakenne kevyesti rikki.
Sekoita toisella lautasella jauhot, jossa on mausteet mukana.
Paina filee nopeasti jauhoihin molemmilta puolilta ja kasta sen jälkeen munaan ja vielä kerran jauhoihin.
Paista runsaassa voi-öljy seoksessa. Tarjoile salaatin kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää