Kalamurekepihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kalamurekepihvit

Kalapihvit ovat superhelppo valmistaa Vappu Pimiän ohjeella.

13.5.2015 14:40
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 600-700 g

    jauhettua kalaa

  • 100 g

    kermaviiliä

  • 1

    kananmuna

  • ½ dl

    korppujauhoja tai pari siivua kuivaa leipää

  • ½

    ruukkua tilliä silputtuna

  • 1

    sitruunan mehu

  • 2 rkl

    kapriksia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • ripaus valkopippuria

  • voita tai oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Jauha kala monitoimikoneessa pieneksi tai pyydä kalakauppiastasi jauhamaan kala puolestasi. Lisää jauhetun kalan joukkoon muut ainekset ja sekoita taikinaksi. Paista pieni koepala pannulla voissa tai öljyssä ja tarkista maku. Muotoile taikinasta pihvejä kostein käsin ja laita ne kuumalle pannulle. Paista kalapihveihin hyvä pinta ja jatka kypsennystä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile kermaviilikastikkeen keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit