Tonnikalapasta

  • 10 min
  • 4 annosta

Ainekset

400 g
spagettia
2
tomaattia
1
valkosipulinkynsi
n. 300 g
tonnikalaa paloina öljyssä
vähän kuivattua chiliä
2 rkl
kaprismarjoja
loraus oliiviöljyä
½
sitruunan mehu
kourallinen tuoretta basilikaa
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan ja kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Kuutioi tomaatit ja silppua valkosipuli. Valuta tonnikala.

    Kaada loraus oliiviöljyä kasariin, kuullota valkosipuli ja chili. Lisää joukkoon tonnikala ja tomaatit. Lisää joukkoon kaikki muut aineet. Anna porista hetki ja vähennä lämpöä.

    Valuta pasta ja kaada kastikkeen sekaan. Sekoita ja maista tarviiko kastike jotain lisää.

Kommentit

    Näytä lisää