Tonnikalapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikalapasta

20.5.2015 15:22
Määrä4 annosta
Valmistusaika10 min

Ainekset

  • 400 g

    spagettia

  • 2

    tomaattia

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • n. 300 g

    tonnikalaa paloina öljyssä

  • vähän kuivattua chiliä

  • 2 rkl

    kaprismarjoja

  • loraus oliiviöljyä

  • ½

    sitruunan mehu

  • kourallinen tuoretta basilikaa

  • suolaa

  • pippuria

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan ja kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi tomaatit ja silppua valkosipuli. Valuta tonnikala. Kaada loraus oliiviöljyä kasariin, kuullota valkosipuli ja chili. Lisää joukkoon tonnikala ja tomaatit. Lisää joukkoon kaikki muut aineet. Anna porista hetki ja vähennä lämpöä. Valuta pasta ja kaada kastikkeen sekaan. Sekoita ja maista tarviiko kastike jotain lisää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit