Villisipsit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Villisipsit

Voit kerätä sipsiainekset luonnosta. Suolan lisäksi voit lisämaustaa lastut halutessasi.

26.5.2015 8:56
Määrän. 15 annosta

Ainekset

  • n. 2 l

    villivihanneksia (esim. koivun-, nokkosen-, pihlajan-, mustaherukan- ja vadelman lehtiä)

  • n. 3 rkl

    öljyä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Huuhdo lehdet tarvittaessa ja kuivaa salaattilingossa tai pyyhkeiden välissä painellen. Pyöräytä lehtien sekaan öljyä ja ripottele sekaan hieman suolaa. Paista sipsit rapeiksi 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Voit tehdä sipsit myös lehti- tai punakaalista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit