Raaka-täytesuklaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raaka-täytesuklaat

Raakakaakaomassaa sulattamalla voit tehdä suklaata itse. Mausta suklaamassa makusi mukaan vaikkapa hunajalla, aidolla vaniljalla ja suolaripauksella.

26.5.2015 10:05
Määrän. 15 kpl

Ainekset

  • n. 4 dl

    raakakaakaomassaa

  • n. 2 dl

    hunajaa

  • ripaus suolaa

  • Täyte:

  • 2½ dl

    pakastekuivattuja metsämarjoja

  • 1 prk (165 ml)

    kookoskermaa

  • 1½ - 2 rkl

    psyllium-kuitujauhetta

  • 1-2 rkl

    hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna raakakaakaomassa ja sulata se kulhossa vesihauteessa. Mausta hunajalla ja suolaripauksella. Pane täyteainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Valuta suklaa muotteihin ja kaada ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Pane muotti jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään. Lisää täyte suklaakuoren päälle muotteihin ja peitä pinta suklaalla. Anna täytesuklaiden jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit