Kukkakaalipihvi

Kukkakaalipihvi maistuu lihansyöjällekin. Grillaa annokseen lisäksi parsaa tuomaan väriä.
  • 15 min
  • 4 annosta

Ainekset

1
iso kukkakaali
300 g
parsaa
oliiviöljyä
suolaa
Lisäksi:
100 g
kotimaista sinihomejuustoa esim. Peltola Blue -juustoa
sherryviinietikkaa
laadukasta oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
villiyrttejä, versoja ja syötäviä kukkia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kukkakaali ronskeiksi paksuiksi pihveiksi. Katkaise parsasta kuivat kannat. Pirskottele oliiviöljyllä ja nosta grilliin.

    Grillaa kukkakaalia molemmilta puolilta, kunnes se on vähän pehmennyt ja ruskitunut eli noin 5-10 minuutia. Parsa valmistuu vähän nopeammin, voit lisätä sen grilliin vähän myöhemmin.

    Asettele kukkakaalisiivut ja parsat lautaselle, murusta päälle sinihomejuustoa, pirskottele oliiviöljyä ja etikkaa sekä mausta suolalla ja pippurilla. Koristele annokset villiyrteillä tai versoilla ja syötävillä kukilla.
  2. Kotimaisen Kotipellon puutarhan versoja ja syötäviä kukkia saa hyvin varustetuista marketeista sekä niitä voi tilata suoraan kotiin heidän verkkokaupastaan.

Kommentit

    Näytä lisää