Tonnikala-nokkosmakaronilaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikala-nokkosmakaronilaatikko

Purkkitonnikala pelastaa arkikokkaajan. Oletko kokeillut sitä makaronilaatikkoon? Kesällä mukaan voi ryöpätä nokkosia. Muulloin voit käyttää niiden sijaan pinaattia.

1.6.2015 13:04
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia521 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    makaronia

  • 2 tlk

    (200/150 g yksi purkki) tonnikalaa

  • 1 dl

    ryöpättyä nokkosta

  • 5 dl

    kalalientä

  • ½

    sitruunan puristettu mehu

  • 2

    kananmunaa

  • valkopippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit melkein kypsiksi. Valuta tonnikala ja sekoita joukkoon ryöpättyä ja hienonnettua nokkosta. Yhdistä kalaliemi, sitruunamehu ja mausteet. Sekoita valutetut makaronit ja tonnikala-nokkosseos. Lusikoi uunivuokaan. Kaada päälle neste. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit