Tonnikala-nokkosmakaronilaatikko

Purkkitonnikala pelastaa arkikokkaajan. Oletko kokeillut sitä makaronilaatikkoon? Kesällä mukaan voi ryöpätä nokkosia. Muulloin voit käyttää niiden sijaan pinaattia.
  • 45 min
  • 4 annosta
  • 521 kcal / annos

Ainekset

300 g
makaronia
2 tlk
(200/150 g yksi purkki) tonnikalaa
1 dl
ryöpättyä nokkosta
5 dl
kalalientä
½
sitruunan puristettu mehu
2
kananmunaa
valkopippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit melkein kypsiksi. Valuta tonnikala ja sekoita joukkoon ryöpättyä ja hienonnettua nokkosta. Yhdistä kalaliemi, sitruunamehu ja mausteet.

    Sekoita valutetut makaronit ja tonnikala-nokkosseos. Lusikoi
    uunivuokaan. Kaada päälle neste.

    Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää