Mansikka-banaaniproteiinirahka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mansikka-banaaniproteiinirahka

Proteiinirahka saa makua mansikoista, mangosta ja banaaneista. Proteiinia tulee rahkasta, siemenistä, manteleista ja listäystä proteiinijauheesta.

2.6.2015 12:19
Määrä4
Valmistusaika5 min

Ainekset

  • 100 g

    pakastemansikoita

  • 100 g

    pakastemangoa

  • 1

    banaani (pakasta se halutessasi)

  • 1 dl

    hampunsiemeniä

  • 100 g

    manteleita

  • ½-1 dl

    herne-, riisi- tai hamppuproteiinia oman maun mukaan

  • 200 g

    maustamatonta maitorahkaa tai kreikkalaista runsasproteiinista jogurttia 0 % rasvaa (Total-merkki)

  • 2 dl

    rasvatonta maitoa

  • lisäksi vettä tai kookosvettä tarvittaessa, jos haluat löysemmän

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa. Lusikoi kippoihin ja tarjoile. Koristele muutamalla hedelmäpalalla ja manteleilla.

  2. Tutustu proteiinijauheisiin itse maistelemalla. Niiden lisääminen rahkoihin ja smoothiejuomiin tuo lisäproteiinia runsaasti, mutta jauhoiseen makuun pitää tottua. Esim. herneproteiinissa on 85 g proteiinia 100 g:ssa, mikä on runsaasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit