Avokado-hernetahna - Reseptit - Ilta-Sanomat

Avokado-hernetahna

Ihanan värinen tahna sopii rapeille näkkäreille, tuoreelle patongille tai sellaisenaan herkutteluun.

11.6.2015 12:30
Määrä6 annosta

Ainekset

  • 1

    avokado

  • 100 g

    pakasteherneitä sulatettuna

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 ½ rkl

    sitruunamehua

  • 1 rkl

    vettä

  • 1

    pieni valkosipulinkynsi

  • ½ dl

    tiiviisti mittaan paineltuja basilikanlehtiä

  • suolaa

  • maalaisleipää paahdettuna

Valmistusohjeet

  1. Poista avokadosta kivi ja kaavi liha korkeaan astiaan. Lisää loput ainekset ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi (lisää tarvittaessa nestettä). Tarkista maku ja lisää suolaa maun mukaan. Tarjoile rapeaksi paahdetun maalaisleivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit