Tuunatut ravut

Rapujuhlia voi viettää ympäri vuoden! Pakasterapuja tuunaamalla saat kelpo ravut.

17.6.2015 14:34

Ainekset

  • 1 kg (15 - 22 kpl)

    pakasterapuja

  • 2 l

    vettä

  • 3 rkl

    merisuolaa

  • 1 rkl

    ruokosokeria

  • n. 2 dl

    tuoretta tilliä tai korianteria

  • Lisäksi:

  • sitruunaa tai limettiä

  • paahtoleipää

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi, suola ja sokeri kattilassa ja jäähdytä liemi haaleaksi. Pane jäiset ravut suoraan pakkauksesta haaleaan liemeen ja peitä yrttikerroksella. Siirrä astia jääkaappiin ja anna rapujen sulaa ja maustua kylmässä vuorokauden ajan. Halutessasi voit lisämaustaa keitinveden vaikkapa tuoreella inkiväärillä tai limetin kuorella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit