Raparperipiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperipiirakka

Raperperipiirakka on kesän ykkösherkkuja.

18.6.2015 10:24
Määrä12 palaa

Ainekset

  • 2

    kananmunaa

  • 2 dl

    ruokosokeria

  • 100 g

    voisulaa

  • 2 dl

    kermaa tai kookoskermaa

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 dl

    spelttikakkujauhoja

  • Täyte:

  • 1 ½ l

    pilkottuja raparpereja (voit korvata osan täytteestä esim. vadelmilla)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175-asteeseen. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita kaikki aineet keskenään puuhaarukalla. Kaada voideltuun piirakkavuokaan (noin 22 x 35 cm:n kokoiseen). Ripottele päälle raparperit ja painele ne kevyesti taikinaan. Nosta vuoka uuniin ja paista sitä noin 35 minuuttia. Jäähdytä vähän ennen tarjoilua. Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit