Savumuikkurieskat

Kääräise rieskan sisään savumuikkuja ja mummon kurkkuja. Kesän ihanin rieska on tässä!
  • 4 annosta

Ainekset

n. 300 g
savumuikkuja
Smetanakastike:
3 rkl
raastettua piparjuurta
½ tl
suolaa
120 g
smetanaa
Mummon kurkut:
4
avomaankurkkua
½ dl
väkiviinaetikkaa
2 rkl
sokeria
2 tl
suolaa
nippu hienonnettua tuoretta tilliä
Lisäksi:
4
isoa ohutta rieskaa
salaattia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita smetanakastikkeen ainekset sekaisin.

    Siivuta avomaankurkut ja laita ne purkkiin etikan, sokerin ja suolan kanssa. Ravista.

    Valuta savumuikut liemestä.

    Kokoa aineksia rieskan väliin ja kieritä rullalle. Rieskan voi sitoa paksuun paperiservettiin tai voipaperiin ja sitoa kiinni narulla. Näin saat ne kauniisti esille. Syö ne kuitenkin pian, sillä ne vetistyvät nopeasti.

Kommentit

    Näytä lisää