Reseptit
Savumuikkurieskat

Savumuikkurieskat
Kääräise rieskan sisään savumuikkuja ja mummon kurkkuja. Kesän ihanin rieska on tässä!
- 4 annosta
Ainekset
- n. 300 g
- savumuikkuja
- Smetanakastike:
- 3 rkl
- raastettua piparjuurta
- ½ tl
- suolaa
- 120 g
- smetanaa
- Mummon kurkut:
- 4
- avomaankurkkua
- ½ dl
- väkiviinaetikkaa
- 2 rkl
- sokeria
- 2 tl
- suolaa
- nippu hienonnettua tuoretta tilliä
- Lisäksi:
- 4
- isoa ohutta rieskaa
- salaattia
Valmistusohjeet
- Sekoita smetanakastikkeen ainekset sekaisin.
Siivuta avomaankurkut ja laita ne purkkiin etikan, sokerin ja suolan kanssa. Ravista.
Valuta savumuikut liemestä.
Kokoa aineksia rieskan väliin ja kieritä rullalle. Rieskan voi sitoa paksuun paperiservettiin tai voipaperiin ja sitoa kiinni narulla. Näin saat ne kauniisti esille. Syö ne kuitenkin pian, sillä ne vetistyvät nopeasti.
- Kala
- lisäkeruoka
- pikkuruoka
- Välipala
- Juhannus
- Kesä
- Kesäjuhlat
- Kevät
- Kodin juhlat
- Sadonkorjuu
- suomalainen ruoka
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää