Reseptit

Mansikka-samppanjacocktail

Mansikkacocktail kruunaa kesäjuhlat.
  • 1 annos

Ainekset

Cocktailravistimeen:
4
mansikkaa
4 cl
giniä esim. suomalainen Kyrö Distillery Company
1 cl
seljankukkalikööriä esim. St. Germain
1 cl
tuorepuristettua sitruuna- tai limemehua
1 cl
sokerilientä
jäitä
Lasiin pidentäjäksi:
kuivaa samppanjaa

Valmistusohjeet

  1. Laita ravistimen pohjalle mansikat. Murskaa niitä vähän.

    Mittaa muut ainesosat ravistimeen. Ravista kylmäksi, siivilöi laseihin ja pidennä kuohuvalla.

    Tästä annoksesta tulee yksi annos.

    Voit tehdä juoman myös kannuun. Laita mukaan tuoreita kokonaisia mansikoita ja kaada muut ainekset perään. Lisää kannuun myös runsaasti jäitä.

Kommentit

    Näytä lisää