Mansikkagazpacho

Klassinen espanjalainen gazpacho saa uutta säväystä mansikoista.

2.7.2015 10:14
Määrä20 pientä annosta

Ainekset

  • 2 l

    mansikoita

  • ½

    kurkku

  • ½

    pieni punainen paprika

  • 8

    kirsikkaterttutomaatteja

  • 1

    chili

  • ½ l

    jääpaloja

  • hyppysellinen suolaa

  • loraus viinietikkaa

  • Koristeeksi:

  • syötäviä kukkia esim. villiorvokkeja

  • mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Irrota mansikoista kannat ja puolita ne. Pilko kurkku, paprika, tomaatit ja chili. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja soseuta. Lisää halutessasi jäitä. Maistele ja lisää etikkaa tai suolaa oman maun mukaan. Kaada pieniin tai isoihin laseihin. Tarjoile ilman lusikkaa. Mansikka-gazpachon voi juoda.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit