Värikäs haalea kesäsalaatti

Kesäsalaattiin voit lisäillä mitä tahansa kasviksia sattuu olemaan kaudessa.
  • 30 min
  • 6 annosta
  • 380 kcal / annos

Ainekset

8
pientä varhaisperunaa
8
naattiporkkanaa
8
parsaa
2 dl
herneitä
3
vartta kesäsipulia
8
retiisiä
Sinappikastike:
2 tl
sinappia
2 tl
piparjuuritahnaa tai raastettua tuoretta
1 tl
hunajaa
1
sitruunankuori ja mehu puristettuna
3 rkl
oliiviöljyä
yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kastikkeen ainekset purkissa sekaisin.

    Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Grillaa ohuet porkkanat ja parsat grillissä tai keitä ne rapean pehmeiksi.

    Hienonna kesäsipuli ja sen varret. Puolita retiisit.

    Yhdistä kaikki salaatin ainekset sekä kastike ja tarjoile kylmänä tai haaleana. Koristele yrteillä.


Kommentit

    Näytä lisää