Reseptit

Varhaiskaali coleslaw ja possuvartaat

Maukas kesäkaali maistuu grilliruuan lisukkeena.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 340 kcal / annos

Ainekset

1
varhaiskaali
2
porkkanaa
2
valkosipulinkynttä
4
kesäsipulin vartta
2 rkl
kermaviiliä
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
Possu:
600 g
possun sisäfileetä
2 tl
yrttimausteseosta
1 tl
suolaa
2 rkl
öljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi possu sopiviin paloihin ja laita palat sekoituskulhoon. Lisää yrttimauste, suola ja öljy. Sekoittele niin, että mausteet maustavat jokaisen palan. Jos sinulla on aikaa, anna marinoitua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

    Työnnä palat vartaisiin ja nosta grilliin. Grillaa miedolla lämmöllä kypsiksi.

    Hienonna varhaiskaali, raasta porkkana, hienonna sipulit ja sekoita kasvisten joukkoon kermaviiliä ja sitruunamehua. Mausta suolalla. Anna maustua hetki ennen syömistä.


Kommentit

    Näytä lisää