Tomaatti-fetapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaatti-fetapasta

Hyvä arkipasta syntyy simppeleillä raaka-aineilla.

27.7.2015 9:30
Valmistusaika15 min
Energia578 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    vartta kesäsipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 250 g

    tomaattikuutioita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • nippu basilikaa

  • 200 g

    fetajuustomurua

  • 400 g

    pastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä hetki kasarissa öljyssä. Lisää pannulle tomaattikuutiot ja kuullota hetken aikaa Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lorauta joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää hienonnettu basilika. Siivilöi pastasta ylimääräinen vesi ja kaada pasta kasariin kastikkeen joukkoon. Murusta päälle fetaa ja tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit