Juustohampurilainen

Mehevä hampurilainen syntyy laadukkaasta lihasta ja sämpylästä. Lisää väliin paksu viipale cheddaria.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 90 kcal

Ainekset

400 g
laadukasta luomujauhelihaa
mustapippuria
suolaa
4
laadukasta hampurilaissämpylää tai muita sämpylöitä
8 rkl
chili-ketsuppia
8 rkl
valkosipuliaiolia
salaatinlehtiä
2
tomaattia
4
paksua juustosiivua (esim. cheddar)

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhelihan joukkoon runsaasti mustapippuria sekä suolaa.

    Sekoita kevyesti tasaiseksi ja muotoile kosteilla käsillä neljä pihviä. Grillaa pihvit keskilämmöllä grillissä. Liha voi jäädä roseeksi sisältä.

    Grillaa sämpylät nopeasti ja esivalmistele kaikki aineet.

    Kun pihvit ovat viittä vaille valmiita, laita niiden päälle juustosiivut. Laita grilli kiinni ja anna juuston sulaa pihvin päälle.

    Nosta pihvit sämpylälle, jonka päälle on laitettu ketsuppia ja majoneesia sekä muita täytteitä. Nauti heti kuumana.

Kommentit

    Näytä lisää