Juustohampurilainen

Mehevä hampurilainen syntyy laadukkaasta lihasta ja sämpylästä. Lisää väliin paksu viipale cheddaria.

30.7.2015 15:10
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia90 kcal

Ainekset

  • 400 g

    laadukasta luomujauhelihaa

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 4

    laadukasta hampurilaissämpylää tai muita sämpylöitä

  • 8 rkl

    chili-ketsuppia

  • 8 rkl

    valkosipuliaiolia

  • salaatinlehtiä

  • 2

    tomaattia

  • 4

    paksua juustosiivua (esim. cheddar)

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhelihan joukkoon runsaasti mustapippuria sekä suolaa. Sekoita kevyesti tasaiseksi ja muotoile kosteilla käsillä neljä pihviä. Grillaa pihvit keskilämmöllä grillissä. Liha voi jäädä roseeksi sisältä. Grillaa sämpylät nopeasti ja esivalmistele kaikki aineet. Kun pihvit ovat viittä vaille valmiita, laita niiden päälle juustosiivut. Laita grilli kiinni ja anna juuston sulaa pihvin päälle. Nosta pihvit sämpylälle, jonka päälle on laitettu ketsuppia ja majoneesia sekä muita täytteitä. Nauti heti kuumana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit