Sienipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sienipasta

Tuoreista sienistä saa pastaan huiman hienon maun.

3.8.2015 9:18
Valmistusaika10 minuuttia
Energia543 kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    tuoreita kantarelleja (tai vastaavasti muita metsäsieniä)

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • nippu tuoretta persiljaa

  • 20 g

    voita

  • 2 dl

    parmesaaniraastetta

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 400 g

    pastaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Putsaa sienet ja pilko pieniksi paloiksi. Kuumenna sieniä kuivalla pannulla, kunnes niistä haihtuu vähän nestettä. Lisää pannulle hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettu persilja ja voi. Kuullota, kunnes sipuli on pehmentynyt. Siivilöi pasta ja ota talteen 1 dl pastan keitinvettä. Laita keitinvesi ja kuuma pasta pannulle sienien päälle, lisää parmesaani, sitruunamehua ja mausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit