Reseptit

Tomaatti-chorizosalaatti

Tomaattisalattiin voi yhdistää myös possua tai lohta.

Ainekset

2
kevätsipulinvartta
2
chorizomakkaraa (raakamakkara)
600 g
kirsikkatomaatteja, mieluiten erivärisiä- ja muotoisia
1 rkl
oliiviöljyä
2 tl
hunajaa
2 tl
punaviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 250-asteiseksi (grillivastus) ja leikkaa vaaleat kannat pois.

    Paahda vihreät varret foliolla vuoratun uunipellin päällä mustaksi uunissa.

    Murskaa jäähtynyt purjo sormien välissä tai jos haluat tuhkasta oikein hienoa, murskaa se tällöin huhmareessa.

    Voit myös grillata sipulin grillissä mustaksi.

    Pursota makkara kuoresta pannulle, paista rapeaksi rikkoen lihaa paistinlastalla pienemmiksi paloiksi.

    Halkaise tomaatit ja sekoita pannussa lämpimän paistuneen makkaran kanssa (ota pannu pois lämmöltä).

    Mausta etikalla, hunajalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

    Koristele sipulituhkalla.

    Tarjoa sellaisenaan tai vaikka grillatun possun tai lohen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää