Reseptit
Tilli-naattipesto

Tilli-naattipesto
Porkkanan naateista tehty pesto maustetaan ruotsalaisella juustolla.
- 25 min
- 8 annosta
- 313 kcal
Ainekset
- 50 g
- ruotsalaista Västerbotten -juustoa
- 1 iso nippu
- tilliä
- noin 4:n
- porkkanan naatit
- 2 vartta
- kesäsipulia
- 70 g
- manteleita
- 2
- valkosipulinkynttä
- suolaa
- mustapippuria
- 1 ½ dl
- oliiviöljyä
- Tarjolle:
- keitettyjä perunoita
Valmistusohjeet
- Raasta juusto ja pilko tilli, naatit ja sipuli sekä sen varret.
Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tahnaksi.
Keitä perunat ja sekoita naattipesto perunoihin.
Tarjoile kuumana tai haaleana perunasalaatin tapaan.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää