Jauhelihakebakot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauhelihakebakot

Pujota jauheliha vartaisiin ja tee lisäksi tsatsikia.

10.8.2015 8:42
Valmistusaika30 min
Energia432 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 2 rkl

    Välimeren tahnaa (pienessä lasipurkissa tahnahyllyssä)

  • 1 tl

    kanelia

  • 1 tl

    juustokuminaa jauhettuna

  • 1 tl

    korianterinsiemeniä jauhettuna

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1

    appelsiinin raastettu kuori

  • 1

    kananmuna

  • Tarjolle

  • tsatsikia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita mausteet jauhelihan joukkoon. Muotoile taikinasta varrastikkujen ympärille kebakoita. Paista kypsäksi 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai grillissä. Tarjoile tsatsikin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit