Punajuuripasta

Punajuuripasta höystetään lisäksi lehtikaalilla.
  • 25 min
  • 532 kcal / annos

Ainekset

400 g
pastaa
4
pientä punajuurta
2 rkl
öljyä
2 rkl
voita
4
lehteä lehtikaalia
4
valkosipulinkynttä
2 dl
valkoviiniä
kourallinen saksanpähkinöitä
mustapippuria ja suolaa
1 dl
pastan keitinvettä
parmesaaniraastetta maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi punajuuri.

    Kuullota paloja kasarissa voin ja öljyn seoksessa, kunnes palat ovat juuri ja juuri kypsiä.

    Laita sillä aikaa pasta kiehumaan.

    Hienonna lehtikaali ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle punajuuren kanssa ja kuullota hetki.

    Lorauta pannulle valkoviini ja kiehauta.

    Lisää rouhitut saksanpähkinät ja mausta.

    Siivilöi kypsä pasta ja ota talteen 1 dl keitinvettä.

    Lisää pasta kasariin punajuuripaistoksen kanssa ja lisää myös pastan keitinvettä 1 dl.

    Sekoittele joukkoon parmesaaniraastetta.



Kommentit

    Näytä lisää