Punajuuripasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punajuuripasta

Punajuuripasta höystetään lisäksi lehtikaalilla.

10.8.2015 8:49
Valmistusaika25 min
Energia532 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 4

    pientä punajuurta

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    voita

  • 4

    lehteä lehtikaalia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • kourallinen saksanpähkinöitä

  • mustapippuria ja suolaa

  • 1 dl

    pastan keitinvettä

  • parmesaaniraastetta maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi punajuuri. Kuullota paloja kasarissa voin ja öljyn seoksessa, kunnes palat ovat juuri ja juuri kypsiä. Laita sillä aikaa pasta kiehumaan. Hienonna lehtikaali ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle punajuuren kanssa ja kuullota hetki. Lorauta pannulle valkoviini ja kiehauta. Lisää rouhitut saksanpähkinät ja mausta. Siivilöi kypsä pasta ja ota talteen 1 dl keitinvettä. Lisää pasta kasariin punajuuripaistoksen kanssa ja lisää myös pastan keitinvettä 1 dl. Sekoittele joukkoon parmesaaniraastetta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit