Punajuurta ja fetaa

Raaka punajuuri maustetaan sitruunalla ja sen raastetulla kuorella. Lisukkeeksi sopii fetajuusto.
  • 2 t
  • 4
  • 247 kcal / annos

Ainekset

8
punajuurta ja niiden naatit
2
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
200 g
fetajuustoa
2 rkl
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Irrota naatit punajuurista ja pese ne hyvin.

    Kuori punajuuret ja siivuta ne mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. Voit siivuttaa ne myös terävällä veitsellä.Laita punajuurisiivut sekoituskulhoon.

    Raasta kahden sitruunan kuoret ja purista mehut punajuurisiivujen päälle. Lisää vähän sokeria sekä suolaa ja sekoita hyvin. Nosta maustumaan jääkaappiin pariksi tunniksi.

    Levitä siivut tarjoilualustalle ja murusta päälle fetaa.

    Leikkaa pestyt naatit ja ripottele ne annoksen päälle. Lorauta päälle vielä vähän oliiviöljyä.

Kommentit

    Näytä lisää