Punajuurta ja fetaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punajuurta ja fetaa

Raaka punajuuri maustetaan sitruunalla ja sen raastetulla kuorella. Lisukkeeksi sopii fetajuusto.

14.8.2015 12:55
Määrä4
Valmistusaika2 t
Energia247 kcal / annos

Ainekset

  • 8

    punajuurta ja niiden naatit

  • 2

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 1 tl

    sokeria

  • 1 tl

    suolaa

  • 200 g

    fetajuustoa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Irrota naatit punajuurista ja pese ne hyvin. Kuori punajuuret ja siivuta ne mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. Voit siivuttaa ne myös terävällä veitsellä.Laita punajuurisiivut sekoituskulhoon. Raasta kahden sitruunan kuoret ja purista mehut punajuurisiivujen päälle. Lisää vähän sokeria sekä suolaa ja sekoita hyvin. Nosta maustumaan jääkaappiin pariksi tunniksi. Levitä siivut tarjoilualustalle ja murusta päälle fetaa. Leikkaa pestyt naatit ja ripottele ne annoksen päälle. Lorauta päälle vielä vähän oliiviöljyä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit