Reseptit

Punajuuri-naattipasta

Hyödynnä pastan joukossa myös punajuuren naatit. Pese ne ja pilko - ne ovat valmiita käytettäväksi sellaisenaan tai ryöpättynä.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 360 kcal / annos

Ainekset

300 g
fusillipastaa
8
pientä punajuurta naatteineen
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
kapriksia
4
vartta kesäsipulia
½
sitruunan mehu ja raastettu kuori
2 dl
valkoviiniä
1 dl
raastettua parmesaania

Valmistusohjeet

  1. Irrota naatit punajuurista ja pese ne. Kuori punajuuret ja kuutioi ne. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota punajuurikuutioita ja valkosipulinkynsiä öljyssä kasarissa kunnes punajuuret ovat melkein kypsiä.

    Laita samalla pasta kiehumaan.

    Lisää kasariin kaprikset, hienonnetut kesäsipulinvarret ja punajuurennaatit, sitruunan raastettu kuori, sitruunamehu ja valkoviini. Kiehauta.

    Siivilöi pasta ja lisää se kasariin. Sekoita ja tarjoile heti parmesaanin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää