Grillatut porkkanat ja nattisoosi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillatut porkkanat ja nattisoosi

Kesäporkkanat saa kypsiksi grillissä nopeasti. Tarjoile ne naateista tehdyn naattisoosin kanssa.

14.8.2015 13:16
Määrä4
Valmistusaika30 min
Energia105 kcal / annos

Ainekset

  • 10

    keskikokoista porkkanaa naatteineen

  • 1

    pieni sipuli

  • ½

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 4

    sardellifileetä

  • hyppysellinen suolaa

  • ½ tl

    sokeria

  • rouhaisu mustapippuria

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Irrota naatit porkkanoista ja pese ne. Pese porkkanat ja nosta ne grilliin kypsymään. Voit voidella niitä vähän öljyllä ennen grillausta. Pilko naatit ja sipuli. Laita loput aineet tehosekoittimeen ja soseuta. Nosta grillissä kypsyneet porkkanat tarjoiluastiaan ja lusikoi soosia päälle. Siivuta parmeesanista lastuja annoksen päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit