Fuusio okonomiyaki punakaalista

Japanilainen Okonomiyaki-kaalipannukakku on nopeaa ja herkullista syötävää.
  • 4 hengelle

Ainekset

Kaalisalaatti:
½ dl
tiiviisti mittaan paineltua korianteria
4 dl
ohueksi suikaloitua punakaalia
1 rkl
limetinmehua
2 tl
seesamiöljyä
ripaus suolaa ja reipas ripaus sokeria
Okonomiyaki-kaalipannukakku:
2 tl
seesamiöljyä
reipas ripaus suolaa ja reipas ripaus sokeria
3 dl
ohueksi suikaloitua punakaalia (tai keräkaalia)
2
kananmunaa
1 dl
laadukasta kasvislientä
½ dl
vettä
1 tl
soijakastiketta
2 tl
kalakastiketta
2 dl
vehnäjauhoja
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
Kastike:
½ dl
majoneesia
2 tl
limetinmehua
1 tl
Worcestershirekastiketta
1 tl
seesamiöljyä
Lisäksi:
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Valmista salaatti. Hienonna korianteri ja suikaloi kaali. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna tekeytyä sen aikaa, kun valmistat pannukakun.



  2. Valmista pannukakku.

    Suikaloi kaali.

    Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon kasvisliemi, vesi, soija, kalakastike ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää suikaloitu kaali ja ripaus suolaa.
  3. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä, lisää reippaasti öljyä ja kaada taikina pannulle.

    Peitä kannella ja paista, kunnes pannukakku on saanut nätin värin. Käännä ja paista ilman kantta kypsäksi.
  4. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kulhossa. Tarkista maku.

    Tarjoa pannukakku kaalisalaatin, kastikkeen ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää