Jauheliha-kasvisvuoka

Maukas vähähiilihydraattinen jauhelihavuoka valmistuu grillatuista kasviksista ja jauhelihasta.
  • 1 t 30 min
  • 4-6 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

1
iso munakoiso
1
iso kesäkurpitsa tai kaksi pienempää
400 g
jauhelihaa
2 rkl
öljyä
2 rkl
Provencen yrttisekoitusta
1
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
400 g
laadukasta tomaattimurskaa
200 g
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Siivuta munakoiso ja kesäkurpitsa. Grillaa siivut parilalla tai grillissä molemmin puolin ilman öljyä niin, että siivuihin tulee hyvät grilliraidat.
  2. Ruskista jauheliha ja mausta yrttisekoituksella sekä sitruunankuorella. Lisää tomaattimurska ja sitruunamehu. Anna porista noin vartti.
  3. Kokoa uunivuokaan vuorotellen grillattuja munakoisoja, kesäkurpitsoja ja jauhelihakastiketta. Ripottele väliin juustoraastetta. Jätä vähän raastetta viimeiseksi.
  4. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja paista noin 35 minuuttia.
  5. Anna vetäytyä noin 30 minuuttia ennen syömistä.

Kommentit

    Näytä lisää