Vuohenjuusto-yrttipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vuohenjuusto-yrttipasta

Teresa Välimäki maustaa pastaruoan sitruunalla, vuohenjuustolla ja tuoreilla yrteillä.

7.9.2015 10:46
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • vettä ja suolaa

  • Kastike:

  • n. 125 g

    pehmeää vuohenjuustoa (tai maustamatonta tuorejuustoa)

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja ½ sitruunan mehu

  • 1 dl

    hienonnettuja yrttejä (esim. basilikaa, oreganoa, lehtipersiljaa)

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. 1. Kiehauta pastavesi, mausta vesi suolalla ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Sekoita pehmeän vuohenjuuston joukkoon sitruunan raastettu kuori ja mehu sekä yrtit. Mausta mustapippurilla. 3. Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan, pastaan saa jäädä vielä tilkkanen keitinvettä. Lisää vuohenjuusto-yrttiseos kuuman pastan joukkoon ja sekoita. 4. Viimeistele pasta-annokset mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä. Sitten syömään saman tien!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit