Nakkimunakas - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nakkimunakas

Nakkimunakas on nopea ja proteiinipitoinen arkiruoka.

14.9.2015 11:52
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia255 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    nakkeja

  • 2 rkl

    öljyä tai voita

  • 1

    paprika

  • 2

    kevätsipulia varsineen

  • 10

    munaa

  • ½ dl

    kermaa

  • 50 g

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Pilko nakit ja ruskista. Vatkaa kevyesti munat ja kerma. Tee munakas kahdessa osassa.

  2. Lisää pannulle pilkottu paprika ja kevätsipuli varsineen. Ota puolet nakki-kasvispaistoksesta sivuun toista munakasta varten.

  3. Kaada puolet munaseoksesta pannulle ja siirtele munakasmassaa puulastalla kevyesti. Anna paistua miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia.

  4. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja käännä toinen puoli toisen puolen päälle. Liu’uta munakas tarjolle. Leikkaa se kahteen osaan. Tee toinen munakas samalla lailla. Tarjoile lisänä raikasta salaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit