Makkaraa ja kermaista omena-hapankaalihöystöä

Omena on mukava makea lisä happamalle kaalille.
  • 2 annosta

Ainekset

300 g
salsiccia-raakamakkaraa
½
keltasipuli
150 g
kotimaista makeaa omenaa
1 rkl
oliiviöljyä
2
rosmariininoksaa
300 g
hapankaalia
½ dl
ranskankermaa
½ dl
vettä
1 tl
dijoninsinappia
1 rkl
hunajaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Paista makkara paketin ohjeiden mukaan. Kääri kypsä makkara folioon siksi aikaa, kun valmistat lisukkeen.


  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Pese ja raasta omena. Lorauta öljy pannulle ja kuullota sipulia rosmariinin oksien kanssa, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää pannulle omena, hapankaali, ranskankerma, vesi, sinappi, hunaja ja suolaa ja pippuria. Anna hautua pannulla nelisen minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa makkaran kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää