Makkaraa ja kermaista omena-hapankaalihöystöä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkaraa ja kermaista omena-hapankaalihöystöä

Omena on mukava makea lisä happamalle kaalille.

16.9.2015 15:34
Määrä2 annosta

Ainekset

  • 300 g

    salsiccia-raakamakkaraa

  • ½

    keltasipuli

  • 150 g

    kotimaista makeaa omenaa

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 2

    rosmariininoksaa

  • 300 g

    hapankaalia

  • ½ dl

    ranskankermaa

  • ½ dl

    vettä

  • 1 tl

    dijoninsinappia

  • 1 rkl

    hunajaa

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Paista makkara paketin ohjeiden mukaan. Kääri kypsä makkara folioon siksi aikaa, kun valmistat lisukkeen.

  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Pese ja raasta omena. Lorauta öljy pannulle ja kuullota sipulia rosmariinin oksien kanssa, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää pannulle omena, hapankaali, ranskankerma, vesi, sinappi, hunaja ja suolaa ja pippuria. Anna hautua pannulla nelisen minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa makkaran kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit