Chorizo-minestrone

Tomaattisessa minestronekeitossa on runsaasti kasviksia, papuja ja mausteista makkaraa.
  • 4 annosta

Ainekset

kasviksia, esim. punainen paprika ja pala kesäkurpitsaa (tai pieni pussi pakastekasviksia)
3-4
chorizomakkaraa
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
currya
1 tl
savustettua paprikajauhetta
1 prk
papuja
1 prk/ 500 g
valmista tomaattikastiketta (tulista)
1 prk
tomaattimurskaa
vettä
1 dl
pientä pastaa
mustapippuria
(yrttejä viimeistelyyn, esim. lehtipersiljaa)

Valmistusohjeet

  1. 1. Kuutioi kasvikset ja chorizomakkarat.
    2. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää öljyn joukkoon curry sekä paprikajauhe. Kuullota mausteita hetki ja lisää joukkoon kasvikset. Pyöräytä kasvikset mausteissa, lisää chorizomakkarat ja pavut. Kaada kattilaan tomaattikastike ja tomaattimurska. Lisää tarvittaessa vettä niin, että saat sopivan paksuisen keiton. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia.
    3. Lisää pasta ja mausta mustapippurilla. Keitä vielä 5-10 minuuttia eli niin kauan, että pasta kypsyy.
    4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
    5. Viimeistele keitto tuoreilla hienonnetuilla yrteillä.

Kommentit

    Näytä lisää