Chorizo-minestrone - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chorizo-minestrone

Tomaattisessa minestronekeitossa on runsaasti kasviksia, papuja ja mausteista makkaraa.

21.9.2015 12:45
Määrä4 annosta

Ainekset

  • kasviksia, esim. punainen paprika ja pala kesäkurpitsaa (tai pieni pussi pakastekasviksia)

  • 3-4

    chorizomakkaraa

  • 2 rkl

    rypsiöljyä

  • 1 tl

    currya

  • 1 tl

    savustettua paprikajauhetta

  • 1 prk

    papuja

  • 1 prk/ 500 g

    valmista tomaattikastiketta (tulista)

  • 1 prk

    tomaattimurskaa

  • vettä

  • 1 dl

    pientä pastaa

  • mustapippuria

  • (yrttejä viimeistelyyn, esim. lehtipersiljaa)

Valmistusohjeet

  1. 1. Kuutioi kasvikset ja chorizomakkarat. 2. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää öljyn joukkoon curry sekä paprikajauhe. Kuullota mausteita hetki ja lisää joukkoon kasvikset. Pyöräytä kasvikset mausteissa, lisää chorizomakkarat ja pavut. Kaada kattilaan tomaattikastike ja tomaattimurska. Lisää tarvittaessa vettä niin, että saat sopivan paksuisen keiton. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. 3. Lisää pasta ja mausta mustapippurilla. Keitä vielä 5-10 minuuttia eli niin kauan, että pasta kypsyy. 4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. 5. Viimeistele keitto tuoreilla hienonnetuilla yrteillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit