Paistetut vihreät tomaatit

Paistettujen vihreiden tomaattien päivitetyssä versiossa tomaatti paneroidaan aasialaisessa pankokorppujauhossa ja tarjoillaan sriacha-kastikkeen kanssa. Yhdysvaltojen etelävaltioiden versiossa tomaatti kieritellään karkeassa maissijauhossa ja uppopaistetaan.

23.9.2015 13:26
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 8

    vihreää tomaattia esim. tiikeritomaatteja

  • 2

    limetin raastettu kuori

  • suolaa

  • 1 tl

    chilijauhetta

  • 2 dl

    vehnäjauhoa

  • 2

    kananmunaa

  • 3 dl

    pankojauhoja (japanilaisia korppujauhoja)

  • Tarjolle:

  • sriracha-chilikastiketta

  • ruokaöljyä uppopaistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Siivuta tomaatit. Laita jauhot yhteen astiaan, kevyesti vatkatut munat yhteen ja pankojauhot kolmanteen.

  2. Raasta limetin kuori. Sekoita limetin kuori, suola ja chili vehnäjauhoihin. Kierittele tomaatit siinä, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi pankojauhossa.

  3. Kuumenna öljy kasarissa 180 asteeseen. Uppopaista tomaatteja pari minuuttia kerran kääntäen. Tarjoile kuumana srirachan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit