Linssi-kantarellikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Linssi-kantarellikeitto

Linssit ja sienet sopivat yllättävästi yhteen.

24.9.2015 12:17
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia342 kcal / annos

Ainekset

  • 1 l

    kantarelleja

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 ½ dl

    punaisia linssejä

  • 10 dl

    kasvislientä

  • 2 dl

    kermaa

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kantarellit ja kuullota niistä nestettä pois kuivalla pannulla.

  2. Kuumenna öljyä kattilassa. Hienonna sipuli ja laita se kattilaan yhdessä sienisilpun kanssa. Kuullota muutaman minuutin ajan.

  3. Lisää linssit ja kasvisliemi. Keittele 15 minuuttia. Soseuta keitto, lisää kerma ja mausteet. Kuumenna ja maista, tarvitseeko mausteita lisää. Paahda sipulia koristeeksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit