Linssi-kantarellikeitto

Linssit ja sienet sopivat yllättävästi yhteen.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 342 kcal / annos

Ainekset

1 l
kantarelleja
1
sipuli
2 rkl
öljyä
1 ½ dl
punaisia linssejä
10 dl
kasvislientä
2 dl
kermaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kantarellit ja kuullota niistä nestettä pois kuivalla pannulla.



  2. Kuumenna öljyä kattilassa. Hienonna sipuli ja laita se kattilaan yhdessä sienisilpun kanssa. Kuullota muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää linssit ja kasvisliemi. Keittele 15 minuuttia. Soseuta keitto, lisää kerma ja mausteet. Kuumenna ja maista, tarvitseeko mausteita lisää. Paahda sipulia koristeeksi.

Kommentit

    Näytä lisää