Ipaletut, taleggiojuustoa ja kantarelleja

Indian Pale Ale olutta lettutaikinaan ja väliin kermaista juustoa. Paista letun päälle vielä kantarelleja!
  • 1 t
  • 8
  • 378 kcal / annos

Ainekset

Taikina:
1 dl
Indian Pale Ale -olutta
4 dl
vanhanajan maitoa tai täysrasvaista punaista
2
kananmunaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria tai hunajaa
1 ½ tl
suolaa
2 rkl
öljyä
Täyte:
150 g
taleggiojuustoa
Päälle:
1 l
kantarelleja
2 rkl
voita
2 rkl
oliiviöljyä
1
sipuli
pari oksaa tuoretta timjamia
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kevyesti olut, maito ja munat vispilällä. Sekoita joukkoon jauhot, sokeri, suola ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista sillä aikaa sienet valmiiksi.
  2. Hienonna sienet ja paista niitä kovalla lämmöllä hetki voin ja öljyn seoksessa. Lisää hienonnettu sipuli ja kuullota vähän aikaa koko ajan pannua liikutellen. Mausta hienonnetulla timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paista letut voissa. Nosta vähän juustoa kuuman letun keskelle ja taittele lettu kiinni. Tarjoile se kuumana paistettujen kantarellien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää