Reseptit

Tatti-lehtikaalikeitto

Maija Silvennoisen sienikeitossa maistuvat aasialaiset maut.
  • 6 annosta

Ainekset

2 rkl
seesamiöljyä
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
raastettua inkivääriä
hiven tuoretta chiliä hienonnettuna
2 dl
purjoa suikaleina
3
lehteä lehtikaalia hienonnettuna
½ l
tatteja viipaleina
1 (150g)
pieni fenkoli
1 l
kasvis- tai kanalientä
1 rkl
soijaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota hienonnettu valkosipuli, inkivääri ja chili öljyssä kattilan pohjalla. Lisää purjo, lehtikaali ja sienet.

    Kuullota muutaman minuutin ajan.

    Lisää liemi ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia.

    Mausta keitto soijalla, tarkista maku ja nauti.

Kommentit

    Näytä lisää