Tatti-lehtikaalikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tatti-lehtikaalikeitto

Maija Silvennoisen sienikeitossa maistuvat aasialaiset maut.

30.9.2015 10:09
Määrä6 annosta

Ainekset

  • 2 rkl

    seesamiöljyä

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • hiven tuoretta chiliä hienonnettuna

  • 2 dl

    purjoa suikaleina

  • 3

    lehteä lehtikaalia hienonnettuna

  • ½ l

    tatteja viipaleina

  • 1 (150g)

    pieni fenkoli

  • 1 l

    kasvis- tai kanalientä

  • 1 rkl

    soijaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota hienonnettu valkosipuli, inkivääri ja chili öljyssä kattilan pohjalla. Lisää purjo, lehtikaali ja sienet. Kuullota muutaman minuutin ajan. Lisää liemi ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia. Mausta keitto soijalla, tarkista maku ja nauti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit