Metsäsieni-kylmäsavuporosalaatti

Maija Silvennoinen yhdistää sienisalaattiin kylmäsavulihaa ja lakkoja.

Ainekset

4 dl
hienonnettuja suolasieniä
1 dl
kylmäsavuporopaistia hienonnettuna
1 dl
purjosipulia hienonnettuna
3 rkl
persiljaa hienonnettuna
1 dl
smetanaa
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Koristelu
1 dl
hilloja
kehäkukanterälehtiä

Valmistusohjeet

  1. Maista suolasieniä ja liota liika suola pois kylmässä vedessä. Valuta sienet hyvin.

    Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Koristele hilloilla ja kehäkukan terälehdillä.

    Tarjoile alkuruokana rieskan kera tai alkuruokapöydän osana.

Kommentit

    Näytä lisää