Näin kypsennät broilerin pikavauhtia - Ruokala - Ilta-Sanomat

Näin kypsennät broilerin pikavauhtia

Salaatissa on sattumina pikapikkelöityjä punasipuleita.

Julkaistu: 12.7. 8:00

Tee broilerin lisukkeeksi kesäinen kirsikkasalaatti.

Kun leikkaat broilerin rintafileen ”perhoseksi”, saat fileestä ohuemman, jolloin broileri kypsyy hyvin nopeasti.

Broileri leikataan perhoseksi näin: viillä veitsellä varovasti filee sivusta noin fileen puoleen väliin ja avaa filee kirjan tapaan. Nuiji pihvejä kevyesti esimerkiksi muovipussin läpi. Pihvit sivellään öljyllä ja maustetaan suolalla, ja sitten ne grillataan tai paistetaan parila- tai paistinpannussa.

Kun pihvit ovat vielä kuumia, niiden päälle laitetaan siivu pippurijuustoa.

Broilerin lisukkeeksi tehdään simppeli kesäsalaatti, johon tulee mehukkaita kirsikoita, pinaattia, rucolaa, basilikaa sekä pikaisesti pikkelöityä punasipulia. Punasipulit pikkelöityvät appelsiinimehun, oliiviöljyn ja valkoviinietikan kanssa kymmenessä minuutissa.

Voit halutessasi poistaa kirsikoista kivet, mutta se ei ole välttämätöntä.

Ohjeen löydät Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit