Texmex-burgerit grillistä – nyt on maukasta! - Ruokala - Ilta-Sanomat

Texmex-burgerit grillistä – nyt on maukasta!

Nachot tuovat burgeriin mukavan rouskuvan lisän.

Julkaistu: 7.7. 7:00

Jos pidät texmex-ruuista, ihastut takuulla näihin burgereihin.

Texmex-henkiset täytteet sopivat loistavasti burgerin väliin. Tässä ohjeessa perinteinen jauhelihapihvi saa seurakseen guacamolea, viipaloitua avokadoa, majoneesia, hedelmäsalsaa ja rouskuvia maissilastuja.

Kun kastikkeet ovat täynnä makua, burgeripihvin mausteeksi riittävät suola ja pippuri. Oheisessa ohjeessa burgeripihvit paistuvat grillissä.

Muista ottaa jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Kun muotoilet pihvejä, paina pihvien keskelle kuoppa niin, että pihvi on selvästi ohuempi keskeltä kuin reunoilta. Tällä tavalla pihvistä tulee litteämpi: grillatessa pihvi pullistaa keskeltä ja pienenee halkaisijaltaan.

Pihvejä paistetaan noin kolmisen minuuttia per puoli. Laita kääntämisen jälkeen viipale cheddarjuustoa pihvien päälle sulamaan. Lämmitä myös burgerisämpylät grillissä.

Katso ohje Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit