Kesän raikkain jälkiruoka – kevyttä, helppoa ja hyvää - Ruokala - Ilta-Sanomat

Kesän raikkain jälkiruoka – kevyttä, helppoa ja hyvää

Vesimelonipizza on näyttävä ilmestys.

Julkaistu: 4.7. 8:00

Lastaa vesimeloniviipaleet mansikkatuorejuustolla, marjoilla ja hedelmillä.

Kun kaipaat jotain nopeaa ja raikasta jälkiruuaksi, muista tämä resepti.

Tämän makean ”pizzan” pohjana toimivat vesimeloniviipaleet. Vesimeloniviipaleiden päälle lusikoidaan mansikka-tuorejuustoseosta, joka valmistuu käden käänteessä.

Mansikat kuutioidaan ja sekoitetaan yhteen maustamattoman tuorejuuston kanssa. Lopuksi seos maustetaan sokerilla ja hienonnetulla basilikalla, jonka maku sopii hienosti yhteen mansikan kanssa.

Mansikka-tuorejuustoseoksella kuorrutetut meloniviipaleet koristellaan hedelmillä, marjoilla ja tuoreella basilikalla. Kuvassa ”pizzaviipaleet” on koristeltu kiivillä, karhunvatukoilla ja mansikoilla, mutta voit käyttää myös omia suosikkihedelmiäsi ja -marjojasi.

Katso ohje Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit