Näin teet herkullisen viskimarinadin kasslerille - Ruokala - Ilta-Sanomat

Näin teet herkullisen viskimarinadin kasslerille

Tarjoa kasslerit esimerkiksi ranch-dipin ja kasvisten kanssa.

Julkaistu: 26.6. 7:00

Rasvainen possunkassler sopii loistavasti grillattavaksi.

Ostitko kassleria grillattavaksi? Jos vastaus on kyllä, kokeile tätä marinadia.

Oheiseen maustekastikkeeseen tulee viskiä, soijakastiketta, fariinisokeria, dijonsinappia sekä Worcestershire-kastiketta. Ainekset mitataan kattilaan ja ne kiehautetaan niin, että sokeri sulaa.

Puolet kastikkeesta laitetaan sivuun ja säästetään valeluliemeksi kasslerien grillaamista varten. Loput laitetaan suureen kulhoon. Kulhoon lisätään vielä öljyä ja tuoretta inkivääriä ja sitten lihat voi upottaa soosiin marinoitumaan. Kasslerit saavat marinoitua jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli.

Ota lihat ajoissa huoneenlämpöön ennen grillaamista. Kuumenna grilli ja grillaa kasslerit kypsiksi sivellen samalla niitä maustekastikkeella.

Katso resepti Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit