Helppo kirsikkatomaattipasta on täydellistä kesäruokaa – jälkimarinointi tekee sille ihmeitä - Ruokala - Ilta-Sanomat

Helppo kirsikkatomaattipasta on täydellistä kesäruokaa – jälkimarinointi tekee sille ihmeitä

Jälkimarinointi tekee paahdetuille tomaateille ihmeitä.

Annosten päälle sopii loistavasti murusteltu feta.­

22.6. 7:00

Tomaattipasta on klassikko. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullista, mutta pienellä kikalla saat siitä vielä parempaa.

Tässä reseptissä pastaan tulee kirsikkatomaatteja, jotka paahdetaan uunissa. Tomaatit puolitetaan, laitetaan leivinpaperin päälle uunipellille ja sitten ne saavat paahtua uunissa noin vartin.

Sen jälkeen tomaatit jälkimarinoidaan. Marinadiin tulee kunnolla valkosipulia, chiliä, tuoreita yrttejä, öljyä sekä limeä ja sitruunaa. Kääntele marinadi tomaatteihin kun ne ovat vielä kuumia ja anna niiden imeä makua sen aikaa, kun pasta kypsyy.

Sekoita tomaatit marinadiliemineen valutetun pastan joukkoon, jaa pasta lautasille ja kruunaa annokset murustellulla fetalla.

Ohjeen löydät Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit