Makoisat kalapihvit maistuvat sämpylän välissä – tässä resepti arkiruokaviikon herkullisimpaan hampurilaispihviin - Ruokala - Ilta-Sanomat

Makoisat kalapihvit maistuvat sämpylän välissä – tässä resepti arkiruokaviikon herkullisimpaan hampurilaispihviin

Vaaleasta kalasta valmistuu makoisat pihvit. Ne voi tarjota vaikka sämpylän välistä hampurilaisen tapaan.

Julkaistu: 25.5. 11:40

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Tällä viikolla arkiruoassa panostetaan pihveihin sekä klassikkoruokiin, ja syntyypä keittiössä myös yksi varsin maukas salaattikin.

Maanantaina paistetaan sämpylän sisään mahtuvia kalapihvejä. Helpot pihvit valmistuvat tuoreesta turskasta tai muusta edullisesta vaaleasta kalasta.

Tiistaina on vuorossa uunimunakas, jota varten jääkaapin jämät on helppo tyhjentää.

Keskiviikkona herkutellaan jälleen pihveillä, mutta tällä kertaa vuorossa ovat sieni-jauhelihapihvit, jotka maistuvat herkullisilta keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kera.

Torstaina keittiössä tehdään kotiruokien klassikkoa, nakkikastiketta.

Keväinen viikonloppu puolestaan käynnistyy raikkaalla katkarapusalaatilla, jota kelpaa pakata mukaan myös piknikille. Herkullisen salaatista tekevät säilykemangot, sitruunan ja appelsiinin mehu sekä tulinen chilitahna.

Maanantai

Kalapihvit

Tiistai

Uunimunakas

Keskiviikko

Sieni-jauhelihapihvit

Torstai

Nakkikastike

Perjantai

Katkarapusalaatti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit