Helppo ja nopea pinaattipestopasta helpottaa arkea – ja maistuu hyvältä - Ruokala - Ilta-Sanomat

Helppo ja nopea pinaattipestopasta helpottaa arkea – ja maistuu hyvältä

Julkaistu: 9.3. 10:37

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Viikko aloitetaan maukkaalla tomaatti-tortellinikeitolla. Loppusilauksen keittoon tuo basilikanippu – keitto sekä maistuu että näyttää hyvältä!

Tiistaina kokataan hieman pidemmän kaavan kautta, kun vuorossa on kolamarinoitu nyhtöpossu. Sokerisesta kolajuomasta saa suorastaan täydellisen makukastikkeen.

Keskiviikkona vuorossa on helppo ja nopea pinaattipestopasta, joka luonnistuu jokaiselta kotikokilta. Torstaina herkutellaan linssi-porkkanakeitolla. Keittoon lisättävä inkivääripala saattaa maistua myös flunssapotilaalle.

Perjantaina keittiössä leijailee herkullisen kalaruoan tuoksu. Uunilohi smetanalla tarjoillaan keitettyjä perunoiden tai muusin kanssa.

Maanantai

Tomaatti-tortellinikeitto

Tiistai

Kolamarinoitu nyhtöpossu

Keskiviikko

Pinaattipestopasta

Torstai

Linssi-porkkanakeitto

Perjantai

Uunilohi smetanalla