Mikä herkku! Näitä perunoita teet toistekin – etkä malta olla ottamatta vielä yhtä - Ruokala - Ilta-Sanomat

Mikä herkku! Näitä perunoita teet toistekin – etkä malta olla ottamatta vielä yhtä

Tällä viikolla tehdään jälleen monipuolista ruokaa.

Julkaistu: 17.2. 12:18

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Vaikka budjetti on rajattu, arkiviikon ruoka voi olla monipuolista!

Maanantaina valmistetaan sitruuna-rosmariiniperunoita ja broilerinkoipia. Raikkautta helppoon reseptiin tuo sitruuna. Ohjeessa on käytetty varhaisperunaa, mutta mikä tahansa makoisa, pieni peruna käy.

Tiistaina nautitaan maksastroganoffista. Keskiviikkona tehdään makumatka Meksikoon ja kokataan quesadilloja. Torstaina herkutellaan kunnolla, sillä vuorossa on syntisen hyvä ja rapea pekoninen uunilenkki.

Perjantaina herkutellaan punajuuri-kookoskeitolla, johon avokado tuo piristystä.

Lisää valmiita, edullisia ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Sitruuna-rosmariiniperunat ja broilerinkoivet

Tiistai

Maksastroganoff

Keskiviikko

Quesadillat

Torstai

Pekoninen uunilenkki

Perjantai

Punajuuri-kookoskeitto