Järvikuha auki ainoastaan neljällä viillolla – ammattimies näyttää vaihe vaiheelta miten se onnistuu - Ruokala - Ilta-Sanomat

Järvikuha auki ainoastaan neljällä viillolla – ammattimies näyttää vaihe vaiheelta miten se onnistuu

Julkaistu: 2.8.2019 16:16

Käsittelyssä-sarjan neljännessä osassa Kari Nyberg opastaa kuinka aukaiset kotimaisen järvikuhan kätevästi. Lisäksi kalankäsittelyn ammattilainen suomustaa ja fileoi kalan.

ISTV:n Käsittelyssä-juttusarjassa näytämme, kuinka käsittelet kalat kokkauskuntoon nopeasti ja ilman turhaa sählinkiä.

Asiantuntijana toimii kalabiologi ja kokenut kalankäsittelijä Kari Nyberg, joka on opettanut kalankäsittelyä vuosien saatossa muun muassa eduskunnan jäsenille.

Tällä kertaa käsittelyyn pääsee järvikuha. Artikkelin yllä olevalla videolla kala avataan ja fileoidaan.

  • Alla olevalla toisella videolla Nyberg näyttää toimenpiteet ennen aukaisua, eli mitä kalalle tehdään vedestä nostamisen jälkeen ja kuinka kuha suomustetaan vaivattomasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit