Loimusiikaa lankulle –kalankäsittelyn ammattimies näyttää, miten se tehdään

rac

Julkaistu:

Käsittelyssä
Käsittelyssä-sarjan toisessa osassa Kari Nyberg näyttää kuinka kokonainen siika aukaistaan loimuttamista varten sekä kuinka siika fileoidaan ja suomustetaan.
ISTV:n Käsittelyssä-juttusarjassa näytämme, kuinka käsittelet kalat kokkauskuntoon nopeasti ja ilman turhaa sählinkiä.

Asiantuntijana toimii kalabiologi ja kokenut kalankäsittelijä Kari Nyberg, joka on opettanut kalankäsittelyä vuosien saatossa muun muassa eduskunnan jäsenille.

Tällä kertaa Nybergin työpöydälle on valikoitunut siika. Artikkelin yllä olevalla videolla kala käsitellään loimuttamista varten.
  • Alla olevalla toisella videolla Nyberg näyttää kuinka siika suomustetaan ja fileoidaan näppärästi.