Kesän raikkain ja helpoin drinkki on tässä: vain kolme raaka-ainetta

Julkaistu:

Soppa365
Vesimelonimimosa maistuu kesältä.
Mimosa on klassikkococktail, joka tehdään perinteisesti appelsiinituoremehusta ja kuohuviinistä. Sitä tarjotaan usein brunssilla, mutta se sopii hyvin myös kesän juhliin alkumaljaksi.

Cocktailia voi varioida laittamalla appelsiinituoremehun tilalle jotain muuta, vaikka tehosekoittimessa soseutettua vesimelonia. Vesimeloni on niin makeaa, ettei makeutusta välttämättä tarvita, mutta halutessaan joukkoon voi lisätä pari lusikallista sokeria.

Limetin mehu antaa juomalle pientä terää. Kuohuviinin, limetin ja vesimelonin yhdistelmä on huumaavan ihana.

Katso resepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt