Oletko aina avannut Suomen suosituimman suklaapatukan väärin? Näin näppärästi se poksahtaa auki

rac

Julkaistu:

Suklaa
Uusi avaustekniikka tuli ensin Tupla Maxiin, sitten King Sizeen.
Poks! Siltä Tupla-patukan avaamisen pitäisi kuulostaa. Moni avaa suomalaisille pitkältä ajalta tutun makeisen tavalliseen tapaan patukan päädyn reunasta repimällä. Kun pakkausta katsoo tarkemmin, siinä opastetaan katkaisemaan pakkaus kahtia.
  • Katso yllä olevalta videolta, miten suklaapatukka aukeaa.
Ominaisuus on verrattain uusi, kertoo suklaata valmistavan Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen. Kesällä 2017 Tupla Maxi -patukan pakkaus muutettiin katkaistavaksi, seuraavaksi Tupla King Size syksyllä 2018.

Kuinka moni hyödyntää sitä?

– Tätä emme ole mitanneet, mutta olemme huomanneet varsinkin nuorten omaksuneen tavan avata patukka poksauttamalla keskeltä kahtia, Piironen kertoo.

Miksi patukka kannattaisi avata keskeltä taittamalla?

– Hauska uusi tapa avata patukka ja tarjota toinen pala vaikka kaverille.

Tupla tuotiin markkinoille vuonna 1960. Sen esikuvia olivat Milky Way ja Mars-patukat.

Patukan maun kehitti Hellaksen laboratoriopäällikkö, diplomi-insinööri Anja Jäkälä. Patukassa on kaakaonougat’ta, maitosuklaakuorrutus ja paahdettua mantelia.

Vuonna 2018 Tuplia myytiin noin 22 miljoonaa kappaletta, ja patukka on Suomen suosituin.

Ota kantaa

Miten avaat Tupla-patukan?

Repimällä 62% Taittamalla 20% En syö suklaapatukoita 18%
Ääniä yhteensä 4883

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt